Als u op zoek bent naar het aanleggen van keramische tegels, dan hoeft u niet meer verder te zoeken. Wij kunnen dit natuurlijk voor u doen! Bij ons heeft u keuze uit een ruim assortiment keramische tegels. Keramische tegels zijn functioneel en staan ook nog eens goed. Ze zijn namelijk krasbestendig en onderhoudsvriendelijk waardoor de levensduur van de tegels veel hoger is dan normale tegels. 

Voordelen keramische tuintegels

Hieronder hebben wij de voordelen van keramische tegels op een rijtje gezet:

  • Het schoonmaken van deze tegels is heel eenvoudig. Ze zijn vlekvrij en dit scheelt enorm met het schoonmaken.
  • De tegels zijn krasbestendig en hierdoor geen last van krasvorming.
  • De stijl van de tegels variëren enorm en daardoor kunt u uit een ruim assortiment kiezen.
  • De tegels zijn kleurvast.
  • De tegels zijn heel sterk en gaan hierdoor langer mee.
  • Keramische tegels zijn waterafstotend en houden bijna alle vocht tegen. 
Aanleggen terras keramische tegels

Wij geven een passend advies als het op maten en kleuren aankomt. Dit kan namelijk als niet makkelijk ervaren omdat er heel veel keuze is. Wij kunnen advies geven over heel veel situaties, als het nu gaat om een bedrijfstuin, gezinstuin, moderne tuin of een boerderij, wij zullen hier natuurlijk een passend advies voor hebben. 

 

Onderhoud keramische tuintegels

Vermijd altijd zeep of oliehoudende producten. Zij vormen een ‘filter’ op de vloer waardoor elke voetafdruk zichtbaar is.

Bovendien blijven stofdeeltjes, haren, kruimels, plakken in de laag. Gebruik daarom steeds een zacht reinigingsmiddel. In doe-het-zelfzaken, grote supermarkten en bij tegel & natuursteenhandelaars vind je een ruim assortiment producten, Steeds grondig naspoelen.

 

Het onderhoud van keramische tuintegels is zeer eenvoudig er zijn alleen een paar aandacht puntjes die je even moet onthouden. Vermijd zeep of oliehoudende producten. Dit zorgt er namelijk voor dat de vloer geen voetafdrukken laat zien. Ook zorgt dit ervoor dat er geen stof in de olielaag blijft plakken. Je kunt hiervoor een zachte reinigingsmiddel gebruiken. Denk er wel aan dat je na het schoonmaken de tegels grondig naspoeld.