Leverancier van kunstgras

D’ouwe Steen is onze leverancier voor kunstgras van het merk Mook Gras ART. Dit kunstgras is geschikt voor intensief en minder intensief gebruik in onder meer een siertuin, een terras of bij een zwembad. Het kunstgras is UV-bestendig en gemakkelijk in onderhoud. Bezoek onze showtuin in Amersfoort voor een impressie.

Er zijn vele mogelijkheden voor kunstgras in uw tuin. We benoemen een aantal opties. Heeft u vragen? Neem gerust contact op. Dan komen we graag bij u langs om uw wensen te bespreken.

Even voorstellen: D’ouwe Steen

Wij hebben een ruime ervaring op gebied van kunstgras. Inmiddels bestaat het team uit 10 medewerkers die met veel enthousiasme, vakkundigheid en creativiteit u op weg helpen met het vinden van een voor u passend product.

Voor elk wat wils, van low budget tot het meest exclusieve materiaal.

Door onze Showtuin van meer dan 1.000 m2 kunt u bij ons ideƫen op doen voor uw tuin, oprit, dakterras of bedrijfspand. Op ons ruime terrein hebben wij de meeste producten voorradig en kunnen u hierdoor snel van dienst zijn. Neem gerust een kijkje. Hier kunt u de openingstijden vinden.


Logo Buiter beton

Kennismaken? Maak een afspraak of bel 06 - 23274111

Onze Tuinen: